Πλακέτα Καμπίνας SG-BUS

LOGO_small

.
.
.
.
.
.
.

SG_BUS_logo Cabin Board

.

Η πλακέτα καμπίνας SG CAB αποτελεί ιδανική λύση για την εξερεύνηση των προϊόντων SG-BUS και την ανακάλυψη των δυνατοτήτων τους. Μειώνει κατά πολύ το κόστος και το χρόνο εγκατάστασης, αφού χρειάζονται μόνο τρία καλώδια από τον πίνακα μέχρι την καμπίνα για όλες τις λειτουργίες (κλήσεις, οροφοενδείξεις, πόρτες κ.λπ.) με προκαλωδιωμένες συνδέσεις βάσει της παραγγελίας.
Όλες οι λειτουργίες της καμπίνας συγκεντρώνονται σε μια πλακέτα η οποία τις διαχειρίζεται και προσθέτει επιπλέον δυνατότητες όπως η μουσική και η φωνητική αναγγελία επικοινωνώντας με το μηχανοστάσιο με τρία καλώδια χάρη στο δίαυλο SG-BUS.
Το μέγεθος της πλακέτας είναι τόσο μικρό που της επιτρέπει να τοποθετηθεί στις υπάρχουσες μπουτονιέρες και σε συνεργασία με το SG-BUS DISPLAY προσφέρει υποστήριξη ΑΜΕΑ. Οι δυνατότητες που παρέχει είναι πολυεπίπεδες, από την πλήρη υποστήριξη αυτόματων πορτών μέχρι και την υποστήριξη επιλογής γλώσσας για τις αναγγελίες μέσα από ένα μεγάλο αριθμό υποστηριζόμενων γλωσσών ή τη λειτουργία VIP.
Με τη βοήθεια του ELCO SMART PROGRAMMER ρυθμίζονται εύκολα όλες οι παράμετροι, μέσα από ένα πλήρες μενού και η πλακέτα ταιριάζει απόλυτα στην εγκατάσταση και συνεργάζεται αρμονικά με τα υπόλοιπα τμήματα. Με την πλακέτα ΔΙΕΠΑΦΗΣ ΧΡΗΣΤΗ ELCO SMART η εποπτεία του συστήματος γίνεται με μια ματιά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σειριακή επικοινωνία με τρία μόνο καλώδια, με το δίαυλο επικοινωνίας SG-BUS, για όλες τις συνδέσεις της καμπίνας με τον πίνακα ελέγχου.
  • Σύγχρονος σχεδιασμός με επεξεργαστή 32bit της ST MICROELECTRONICS.
  • Πλήρης υποστήριξη των δευτερευουσών λειτουρ-γιών και μηχανισμών (φωτοκουρτίνες, μουσική και φωνητική αναγγελία ορόφων, εντολές αυτόματων πορτών, ηχητική υποστήριξη ΑΜΕΑ).
  • Παραμετροποίηση με μια κίνηση με τον προ-γραμματιστή SMART PROGRAMMER που χρησιμο-ποιείται και στην κεντρική πλακέτα ELCO SMART.
  • Ενσωματωμένο mp3 player με κάρτα SD και ραδιόφωνο FM.
  • Απροβλημάτιστη συνεχής επικοινωνία με τον πίνακα ελέγχου μέσω των αξιόπιστων διαύλων SG – BUS και CAN, που είναι ειδικά σχεδιασμένοι για θορυβώδη περιβάλλοντα.
  • Εύκολη αναβάθμιση firmware μέσω υπολογιστή με τη βοήθεια της τεχνολογίας “Plug ‘n’ play”.
  • Οικολογική σχεδίαση με τροφοδοτικό νέας τεχνο-λογίας, χαμηλής κατανάλωσης, που μειώνει τις απαιτήσεις ρεύματος της πλακέτας.
 
Τροφοδοσία Τάση εισόδου: 18-24VDC
Μέγιστο Ρεύμα εισόδου: 450mA
Επικοινωνία SG-BUS: 2 κανάλια, πλήρως επεκτεινόμενα
CAN BUS: 1 κανάλι
Σειριακή: 1 κανάλι
Μέσο αποθήκευσης Μνήμη: 1 κάρτα micro-SD μέχρι 64GB
Πραγματοποιούμενος έλεγχος Διαδοχής-εναλλαγής φάσεων
Περιφερειακά Μουσική: Δέκτης FM (προαιρετικά)
Mp3 player με κάρτα micro-SD
Είσοδοι – έξοδοι Περιγραφή: 16 πλήρως προστατευόμενες είσοδοι – έξοδοι, με μέγιστο ρεύμα 350mA
Δέκτης FM Συχνότητα λειτουργίας: 87.5 – 108MHz
Άλλα χαρακτηριστικά: Υψηλή ευαισθησία,Μνήμες αποθήκευσης σταθμών.
Share this
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someoneGoogle+

Για τους ανελκυστήρες σας, εμπιστευθείτε τους ειδικούς!