Τμήμα R&D

DesignHanging_Large

 

Στη Sta.Ge HELLAS
είμαστε περήφανοι
για το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης!

 

Σημαντικές επενδύσεις σε εξοπλισμό και λογισμικό σε συνδυασμό με σπουδαία μυαλά δε μπορούν παρά να κάνουν τη…διαφορά! Μπορεί στην Ελλάδα οι ρυθμοί υιοθέτησης νέων τεχνολογιών να είναι ακόμη χαμηλοί, στη Sta.Ge HELLAS όμως όλα αναπτύσσονται με πρότυπα Ευρωπαϊκά και ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις ευλαβικά.

Διακόσια (200) τ.μ αυστηρώς αφιερωμένα στο τμήμα R&D, με “Elevators Genius” ανθρώπους, μας επιτρέπουν να περνάμε από τη θεωρία στην πράξη και να εξειδικευόμαστε τρεις ολόκληρες δεκαετίες σε αυτό που γνωρίζουμε να κάνουμε καλύτερα. Ηλεκτρονικά για ανελκυστήρες!

 *Τα πιο σύγχρονα εργαστήρια R&D βρίσκονται εδώ.
Ελάτε να σας ξεναγήσουμε και να σας “μυήσουμε” στον κόσμο της Ηλεκτρονικής!

 

Electronics_185px
Σε κάθε γραφείο, χώρο παραγωγής, εργαστήριο ή δοκιμαστήριο της Sta.Ge HELLAS θα βρείτε ηλεκτρονικά συστήματα και πλακέτες! Η “εμμονή μας” με τα ηλεκτρονικά είναι διάχυτη και επηρεάζει κάθε τμήμα με μοναδικό τρόπο. Από το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, μέχρι το τμήμα Marketing & Πωλήσεων, όλα αποπνέουν αέρα…High-tech!
c
Innovation_185px
Αγαπάμε τον όρο “Καινοτομία”! Τόσο πολύ που στο τμήμα R&D “ντύθηκε” ένας ολόκληρος τοίχος μήκους 2,5μ. με αυτή τη λέξη. Για να μας εμπνέει, για να μας αφυπνίζει, για να μας θυμίζει ότι αυτό που κάνουμε είναι δημιουργία. Στη Sta.Ge HELLAS η λέξη καινοτομία βρίσκεται σε μία φράση: “To design something complex is easy. To design something this simple is difficult”.
Technology_185px
Η τεχνολογία ήταν ανέκαθεν κάτι που παρακολουθούσαμε στενά. Και στα ηλεκτρονικά η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι ραγδαία από μέρα σε μέρα. Ένα από τα πιο απαιτητικά αλλά ενδιαφέροντα κομμάτια του R&D είναι η επιλογή των κατάλληλων πρώτων υλών που θα καλύπτουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων & θα κρατούν σε ανταγωνιστικά επίπεδα την τιμή του.
Share this
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someoneGoogle+