Πίνακες Ανελκυστήρων

 • Micro
 • Smart
 • ELCO 2


Γιατί να προτιμήσετε τους πίνακες της Sta.Ge HELLAS!

 1. 1
  Ελληνικό Design ευρωπαϊκών προτύπων
   Οι πίνακες ανελκυστήρων της Sta.Ge HELLAS σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στα εργαστήρια του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρίας στην Αθήνα. Η ελληνική αυθεντία συναντά την τεχνολογική εξέλιξη σχεδιάζοντας λύσεις για ανελκυστήρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών!
 2. 2
  Κορυφαία Απόδοση και αξιοπιστία
   Οι “Elevators Genius” ηλεκτρονικοί μηχανικοί της Sta.Ge HELLAS, συνδυάζουν τις γνώσεις τους με την εμπειρία δεκαετιών και αναπτύσσουν ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, για Κορυφαία Απόδοση στους ανελκυστήρες σας!
 3. 3
  Επώνυμες και πιστοποιημένες πρώτες ύλες
   Στη Sta.Ge HELLAS είμαστε εθισμένοι στην…ποιότητα. Οι πίνακές μας κατασκευάζονται με τις καλύτερες ευρωπαϊκές και αμερικάνικες πρώτες ύλες και διασφαλίζουν την αξιοπιστία των ανελκυστήρων σας για …χρόνια!
 4. 4
  Απόλυτα συμβατοί με όλους τους κατασκευαστές ανελκυστήρων
   Οι πίνακες της Sta.Ge HELLAS είναι απόλυτα συμβατοί με όλους τους κατασκευαστές ανελκυστήρων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και μπορούν να συμπεριληφθούν στο πακέτο ανελκυστήρα που θα επιλέξετε εφόσον το ζητήσετε από τον εγκαταστάτη/συντηρητή σας. 
 5. 5
  Εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση
   Το να σχεδιάσεις κάτι πολύπλοκο είναι εύκολο. Το να σχεδιάσεις κάτι τόσο απλό είναι δύσκολο! Οι πίνακες της Sta.Ge HELLAS προσφέρουν εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση ελαχιστοποιώντας τους χρόνους, αυξάνοντας τις δυνατότητες και απλοποιόντας τις διαδικασίες της εγκατάστασης ή συντήρησης του ανελκυστήρα. 
 6. 6
  Υλικοτεχνική υποστήριξη εφόρου ζωής
   Στη Sta.Ge HELLAS υποστηρίζουμε τους πίνακές μας παρέχοντας τεχνικές συμβουλές, πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη εφόρου ζωής. Παράλληλα το τμήμα Ηλεκτρονικών & Service βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή σας όπου με χαμηλό κόστος επισκευάζει προϊόντα σε περίπτωση που υποστούν ζημιά και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των ανελκυστήρων σας.  

Οι πίνακες ανελκυστήρων της Sta.Ge HELLAS είναι απόλυτα συμβατοί με όλους τους ανελκυστήρες της αγοράς, εναρμονίζονται πλήρως με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές διατάξεις και διαθέτουν πιστοποίηση CE.

Επιλέξτε επώνυμους πίνακες για τους ανελκυστήρες σας.
Επιλέξτε πίνακες Sta.Ge HELLAS!

 

Υδραυλικοί Πίνακες Ανελκυστήρων
Υδραυλικοί Πίνακες Ανελκυστήρων
Μηχανικοί Πίνακες Ανελκυστήρων
Μηχανικοί Πίνακες Ανελκυστήρων
Ειδικές Κατασκευές
Ειδικές Κατασκευές