Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

GreenLaptop_Micro

Πράσινοι ανελκυστήρες, πράσινα συστήματα, πράσινη συνείδηση

Από την έρευνα και το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή και την παράδοση των προϊόντων της, η Sta.Ge HELLAS υιοθετεί περιβαλλοντική πολιτική προκειμένου να συνεισφέρει στη διάδοση της οικολογικής συνείδησης.

Οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός της Sta.Ge HELLAS λειτουργούν με νέες τεχνολογίες που εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν τα καθημερινά επίπεδα κατανάλωσης. Από συστήματα φωτισμού (που λειτουργούν με αισθητήρες) μέχρι συστήματα ψύξης-θέρμανσης (τελευταίας τεχνολογίας) και ηλεκτρονικούς υπολογιστές (energy efficient), η Sta.Ge HELLAS επιδιώκει να ελαχιστοποιεί την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και να διαδίδει το μότο “Προσέχουμε για να έχουμε”.

Όλα τα τμήματα της εταιρίας, όλοι οι άνθρωποι της Sta.Ge HELLAS, ασπάζονται τη φιλοσοφία της. Aπό τους ηλεκτρονικούς μηχανικούς που επιλέγουν εξαρτήματα που μεγιστοποιούν την απόδοση και κατασκευάζουν πράσινα προϊόντα για ανελκυστήρες μέχρι τους ανθρώπους της παραγωγής και τους τεχνικούς που ελαχιστοποιούν τα επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας στη συναρμολόγηση και το τσεκ των προϊόντων.
Εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία, σεβόμαστε το περιβάλλον και σχεδιάζουμε όλες μας τις κινήσεις βάση στρατηγικών που προωθούν το πράσινο καλό. Γιατί στη Sta.Ge HELLAS “Προσέχουμε για να έχουμε”.

Δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο

Με κίνητρο την ουσιαστική προσπάθεια για ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο όλων μας, συνεισφέρουμε με πράξεις αγάπης και ευθύνης στην προώθηση του κοινού καλού.

KLEPSIDRA

checkSmall Περιβαλλοντικές στρατηγικές (ανακύκλωση μπαταριών & συσκευών, δενδροφύτευση, δημιουργία πρασίνου στις εταιρικές εγκαταστάσεις κλπ)
checkSmall Προώθηση εθελοντισμού και ευαισθητοποίησης
checkSmall Πρόγραμμα ομαδικού ασφαλιστηρίου για κάλυψη κινδύνων εν ώρα εργασίας
checkSmall Ετήσιο πρόγραμμα υγείας για όλους τους εργαζομένους (δωρεάν εξετάσεις, δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς όλο το χρόνο κ.λπ.)
checkSmall Εκπαίδευση εργαζομένων με ειδικά σεμινάρια στις πρώτες βοήθειες, στην αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών, στην ατομική και ομαδική ασφάλεια, στην προσωπική υγιεινή κ.λπ.
checkSmall Ενδυνάμωση εργασιακών-διαπροσωπικών σχέσεων με οργάνωση εκδηλώσεων
checkSmall Διατήρηση καθαρού εργασιακού περιβάλλοντος και απαγόρευση καπνίσματος
checkSmall Συντήρηση και ανανέωση εξοπλισμού για τήρηση και διατήρηση ασφάλειας
checkSmall Τακτική επίβλεψη και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας της εταιρίας (π.χ πυρασφάλεια) και τήρηση των κανόνων

 

Share this
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someoneGoogle+