Ανακαίνιση ανελκυστήρα: Επιλέξτε επώνυμο πίνακα από τη Sta.Ge HELLAS

gineka_yoga_NEW_2[1]

 

Ένα από τα σημαντικότερα συστήματα για την ανακαίνιση ή τον εκσυγχρονισμό των ανελκυστήρων σας, αποτελεί ο πίνακας ελέγχου. Αν αναλογιστείτε τη συχνότητα με την οποία χρησιμοποιείτε τα ασανσέρ σας στην καθημερινότητά σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι η σωστή λειτουργία τους είναι απαραίτητη πρωτίστως για την ασφάλεια σας αλλά και την απροβλημάτιστη μετακίνησή σας.

Κατά την αναζήτηση συνεργάτη για την ανακαίνιση ή τον εκσυγχρονισμό των ανελκυστήρων σας, θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετές προσφορές που θα πρέπει να αξιολογήσετε ορθώς προκειμένου να καταλήξετε στη ιδανικότερη επιλογή. Προτού αξιολογήσετε μία προσφορά, σιγουρευτείτε ότι αναφέρονται αναλυτικά τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση του ανελκυστήρα σας και συνοδεύονται από τεχνικές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις. Σε κάθε συμφωνία που καταλήγετε, θα πρέπει να γνωρίζετε εξαρχής τις πρώτες ύλες που αντιστοιχούν στην οικονομική προσφορά και τις εγγυήσεις των προϊόντων.

Ο πίνακας ελέγχου είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που τα τελευταία χρόνια αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης από ανθρώπους που θέλουν να εξασφαλίσουν συντηρήσεις εφόρου ζωής. Αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν πίνακες που κατασκευάζονται χωρίς καμία υποδομή ή τεχνογνωσία, που δεν μπορούν να υποστηριχθούν εάν αποφασίσετε να αλλάξετε συντηρητή και που στερούνται πιστοποιήσεις και ασφάλεια.

Η Sta.Ge HELLAS είναι η μεγαλύτερη εταιρία Συστημάτων Αυτοματισμού Ανελκυστήρων στην Ελλάδα. Από το 1978 εξειδικεύεται αποκλειστικά στα ηλεκτρονικά για ανελκυστήρες και “αλλάζει επίπεδο” καθημερινά σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ο “Elevators Genius” τίτλος μας κατακτήθηκε έπειτα από ατελείωτες ώρες έρευνας & ανάπτυξης, επενδύσεις σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις σε ένα κλίμα μιας καθαρά οικογενειακής επιχείρησης. Που οι πίνακές σας αποτελούν για εμάς προσωπική υπόθεση. Εάν αναζητάτε επώνυμο πίνακα για τον ανελκυστήρα σας, υπάρχουν πολλοί λόγοι να μας εμπιστευθείτε.

Η επιλογή είναι δική σας!
Share this
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someoneGoogle+

Ελληνικό design ευρωπαϊκών προτύπων

Anakainisi_GreekDESIGNlefkoΌλοι οι πίνακες ανελκυστήρων της Sta.Ge HELLAS σχεδιάζονται στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρίας, στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας. Ο εξοπλισμός & τα εργαστήριά μας αποτελούν πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα και συναγωνίζονται επί ίσοις όροις τις ευρωπαϊκές εταιρίες του κλάδου. Οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί μέσα από έρευνα, πείραμα και παρατήρηση, σχεδιάζουν ηλεκτρονικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται με ασφάλεια στις απαιτήσεις των ανελκυστήρων και εγγυώνται Κορυφαία Απόδοση στα ασανσέρ σας.  Τα προϊόντα της Sta.Ge HELLAS  αποτελούν αντικείμενο πολυετούς μελέτης, δοκιμών & ποιοτικών  ελέγχων προτού κυκλοφορήσουν στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.
Line_273x1

GReeks do it better!
Διατηρούμε το πιο σύγχρονο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης συστημάτων αυτοματισμού για ανελκυστήρες στην Ελλάδα. Ο “Elevators Genius” τίτλος μας διεκδικείται επάξια με πωλήσεις ελληνικών προϊόντων σε Βαλκάνια, Ευρώπη & Μέση Ανατολή. Είναι η ελληνική αυθεντία που συναντά την εξέλιξη και κάνει τη διαφορά. Επισκεφθείτε μας για να διαπιστώσετε την υψηλή ποιότητα προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρουμε ή Συμβουλευτείτε τον τεχνικό σας!

Share this
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someoneGoogle+

Μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία

Anakainisi_SAFETYlefkoΕίναι η εμπειρία μας που συναντά την έξυπνη σχεδίαση και συνδυάζεται με επώνυμες και αξιόπιστες πρώτες ύλες. Από το 1978 εξειδικευόμαστε αποκλειστικά στα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου ανελκυστήρων με χιλιάδες εγκατεστημένους πίνακες σε δημόσια κτίρια συνεχούς κυκλοφορίας, ξενοδοχεία, πολυκαταστήματα, πλοία, αεροδρόμια, εταιρίες, πολυκατοικίες, ιδιωτικές κατοικίες και parking. Με γνώμονα την ασφάλεια και άνεση των επιβατών και συνοδοιπόρο τις τεχνολογικές εξελίξεις σε εξαρτήματα και εξοπλισμό, οι άνθρωποι της Sta.Ge HELLAS σχεδιάζουν και κατασκευάζουν αξιόπιστα προϊόντα συμβατά με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία (Πρότυπα περί ανελκυστήρων, για ΑΜΕΑ, πυροπροστασία κ.λπ) που ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στο χρόνο.
Line_273x1

Commitment to Quality!
Στη Sta.Ge HELLAS είμαστε…ποιοτικοί! Απόδειξή μας 80.000 χιλιάδες πίνακες ανελκυστήρων που σας μετακινούν καθημερινά χωρίς προβλήματα και επιβεβαιώνουν τον εθισμό μας στην αξιοπιστία. Είναι ένα “μικρόβιο” που μας ακολουθεί από την πρώτη στιγμή και επέτρεψε στη Sta.Ge HELLAS να ακολουθήσει εξωστρεφή προσανατολισμό. Sta.Ge HELLAS = ΕΓΓΥΗΣΗ !

Share this
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someoneGoogle+

Service ηλεκτρονικών εφόρου ζωής

lefkoΤα αμιγώς ελληνικά προϊόντα της Sta.Ge HELLAS σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα. Το τμήμα Ηλεκτρονικών & Service βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή σας προσφέροντας υπηρεσίες σε προσιτό κόστος και άμεσους χρόνους παράδοσης. Αν χρειαστείτε επισκευή κάποιας πλακέτας ή ανταλλακτικό για τον ανελκυστήρα σας, ο συντηρητής σας μπορεί να επισκεφθεί τη Sta.Ge HELLAS και με χαμηλό κόστος να επιδιορθωθεί τυχόν δυσλειτουργία εφ’όσον είναι εφικτό. Με αυτό τον τρόπο επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής των προϊόντων μας και κατ’επέκταση του ανελκυστήρα σας κι εσείς αποφεύγετε ανεξέλεγκτα κόστη και μεγάλους χρόνους αναμονής (π.χ την αντικατάσταση μιας πλακέτας με καινούργια επειδή δεν υπάρχει εξειδίκευση να επισκευαστεί ή η εταιρία παραγωγής βρίσκεται στο εξωτερικό κ.λπ.)
Line_273x1

Χρήσιμη Συμβουλή!
Οι πιο συχνές αιτίες που προκαλούν δυσλειτουργίες στα ηλεκτρονικά των ανελκυστήρων σχετίζονται με εξωτερικούς παράγοντες όπως π.χ προβλήματα στην παροχή τάσης δικτύου της κτιριακής εγκατάστασης (υπέρταση), καιρικά φαινόμενα όπως κεραυνοί, εξωγενείς παράγοντες όπως πυρκαγιά ή παρέμβαση/παρεμβολή από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Ενημερωθείτε για τους τρόπους που μπορείτε να προστατεύσετε τα προϊόντα που εγκαθιστούνται από τον εγκαταστάτη/συντηρητή του ανελκυστήρα σας και απολαύστε την αξιοπιστία που σας προσφέρουν οι πίνακες της Sta.Ge HELLAS!

Share this
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someoneGoogle+

Ελευθερία επιλογής εγκαταστάτη

Anakainisi_EPILOGI_SYNERGATHlefkoΤα προϊόντα της Sta.Ge HELLAS επιλέγουν οι καλύτερες εταιρίες και Τεχνικά Γραφεία ανελκυστήρων στην Ελλάδα. Η συντριπτική πλειοψηφία των τεχνικών ανελκυστήρων, έχουν εγκαταστήσει ή συντηρήσει ανελκυστήρες με προϊόντα μας και έχουν παρακολουθήσει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ορθή εγκατάσταση και συντήρησή τους. Οι τεχνικοί που μας εμπιστεύονται, είναι άνθρωποι με προφίλ “καινοτομίας”, που αναζητούν την εξέλιξη και υποστηρίζουν την ποιότητα φανατικά. Είναι επαγγελματίες που συνδυάζουν τις υπηρεσίες τους με κορυφαία προϊόντα.
Στην περίπτωση που το τεχνικό γραφείο ή εταιρία ανελκυστήρων που έχετε επιλέξει δεν είναι συνεργάτης μας, μπορείτε να ζητήσετε να σας εγκαταστήσουν προϊόντα Sta.Ge HELLAS κι εμείς να φροντίσουμε για τη σύντομη τεχνική εκπαίδευσή τους στις εγκαταστάσεις μας.
Line_273x5

Χωρίς Δεσμεύσεις!
Οι πίνακες ανελκυστήρων που κατασκευάζουμε είναι ευρέως διαδεδομένοι στην Ελλάδα και μπορούν να υποστηριχθούν από οποιονδήποτε εκπαιδευμένο τεχνικό. Εάν αποφασίσετε για τους δικούς σας λόγους να αλλάξετε συντηρητή, το προϊόν της Sta.Ge HELLAS που θα μετακινεί τους ανελκυστήρες σας προσφέρει ευελιξία στην επιλογή σας, χωρίς δεσμεύσεις. Εντούτοις οφείλουμε να επισημαίνουμε ότι εφόσον έχετε επιλέξει προϊόντα μας και είστε ευχαριστημένοι με το τεχνικό γραφείο ή εταιρία ανελκυστήρων που συνεργάζεστε να μη δελεάζεστε από φθηνότερες συντηρήσεις ή προσφορές. Συζητήστε με τον συντηρητή σας τον προβληματισμό σας και βρείτε από κοινού μια Χρυσή Τομή!

Share this
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someoneGoogle+

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ !

PROSOXH_NEW

Εσείς, θα εμπιστευόσασταν την καθημερινή μετακίνησή σας και την ασφάλεια της οικογένειά σας σε κάποια “ιδιοκατασκευή“;

Εμείς OΧΙ ! QuotesRIGHT

  Οι πίνακες αυτοί εγκυμονούν κινδύνους ασφαλείας και… ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ (!) εφ’ορου ζωής καθώς ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να αναλάβει τη συντήρηση και υποστήριξή τους πλην του εν λόγω συντηρητή που τους έχει εγκαταστήσει. Με αυτό τον τρόπο κάποιο “επαγγελματίες” του κλάδου εξασφαλίζουν το εισόδημά τους κι εσείς στερείστε την ελευθερία επιλογής και υποκύπτεται σε έναν βουβό εκβιασμό που εν αγνοία σας έχετε εμπλακεί. Κι αν αποφασίσετε να “σπάσετε τα δεσμά”, είστε υποχρεωμένοι να επωμιστείτε εκ νέου το κόστος αγοράς και εγκατάστασης ενός νέου πίνακα (ευρέως διαδεδομένου αυτή τη φορά) προκειμένου να υποστηρίζεστε από οποιοδήποτε τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων στην Ελλάδα, ώστε να είστε καλυμμένοι.
Mην τοποθετείτε “no name” πίνακες ανελκυστήρων που εισάγονται από το εξωτερικό και σας προτείνουν κάποιες τεχνικές εταιρίες εκτός των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών.  
 
Όταν μελετάτε μία προσφορά απαιτείστε…    

Από την εκάστοτε τεχνική εταιρία ανελκυστήρων να προσκομίζει και αναγράφει όλα τα νόμιμα έγγραφα του προϊόντος (πιστοποίηση CE, ελέγχους ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας-EMC Tests, ISO εταιρίας για ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ και ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Συστημάτων αυτοματισμού ανελκυστήρων, τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντος κ.λπ.) καθώς και τη χώρα προέλευσης και κατασκευής.

Συχνό φαινόμενο αποτελεί να χρησιμοποιεί μια εταιρία ή τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων κάποια κεντρική πλακέτα από το εξωτερικό (που διαθέτει μεμονωμένα CE) και να κατασκευάζει τον πίνακα εδώ στην Ελλάδα μόνη της (ιδιοκατασκευή), στερούμενη τεχνογνωσίας, προδιαγραφών ασφαλείας και υποδομής. Με λίγα λόγια σας παρέχει έναν πίνακα επικίνδυνο (καθώς η συνολική λειτουργία του ΔΕΝ έχει περάσει από πιστοποίηση (!) και Ποιοτικούς Ελέγχους) και ΔΕΝ μπορεί να υποστηριχθεί από κανέναν άλλον.

Share this
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someoneGoogle+