Πλακέτα Κίνησης για EL.CO SMART Υδραυλικό

LOGO_small

.
.
.
.
.

ElcoSmart_LOGO  Icon_HYDR

.
.
.

Η πλακέτα Κίνησης συνεργάζεται με την κεντρική πλακέτα του ELCO SMART και οδηγεί τις βαλβίδες και τις μανούβρες του κινητήρα, επιστρέφοντας ταυτόχρονα ουσιαστικές πληροφορίες όπως τα ρεύματα στις βαλβίδες, δίνοντας απόλυτο έλεγχο με συνέπεια την πλέον ομαλή λειτουργία του υδραυλικού ανελκυστήρα. Η πρωτοποριακή σχεδίαση με υβριδικά κυκλώματα που συνδυάζουν τα κλασσικά ρελέ με τα σύγχρονα και αξιόπιστα ηλεκτρονικά εξαρτήματα στέρεας κατάστασης (solid state) προσδίδει στην πλακέτα μοναδικά πλεονεκτήματα αντοχής και αξιοπιστίας. Έτσι αποφεύγεται η δημιουργία σπινθηρισμών στις επαφές των ρελέ με αποτέλεσμα μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης και ανανέωσης υλικών.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Συμπυκνωμένη σχεδίαση με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών κατασκευής SMT (Τεχνολογία Επιφανειακής στήριξης) που επιτρέπει τη μείωση του κόστους παραγωγής και του όγκου της πλακέτας, παρέχοντας όμως πλήρη έλεγχο, προστασία και εποπτεία των βαλβίδων και του κινητήρα.
  • Χρήση παραδοσιακών υλικών ελέγχου ισχύος με μηχανικά μέρη (ΡΕΛΕ) ταυτόχρονα με νέα ισχυρά ηλεκτρονικά εξαρτήματα (solid state) που μεγιστοποιούν τα επίπεδα ασφάλειας και ελαχιστοποιούν τις φθορές στις επαφές των ρελέ παρατείνοντας κατά πολύ τη διάρκεια ζωής τους.
  • Ενσωματωμένος οδηγός βαλβίδας απεγκλωβισμού με ειδικό κύκλωμα επιτήρησης του χρόνου απεγκλωβισμού.
  • Συνεχής έλεγχος του ρεύματος λειτουργίας των βαλβίδων για αποφυγή βραχυκυκλώματος και υπεροδήγησης τους.

 

Τροφοδοσία Τάση εισόδου: 48-60VAC
Μέγιστο Ρεύμα εισόδου: 450mA
Έλεγχος βαλβίδων Τύπος ελέγχου: Ηλεκτρομαγνητικές
Τάση λειτουργίας: 48-60VAC
Μέγιστο ρεύμα λειτουργίας: 5A
Έλεγχος μανουβρών Υλικό οδήγησης: Triac ισχύος
Τάση λειτουργίας: 60-220VAC
Share this
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someoneGoogle+

Για τους ανελκυστήρες σας, εμπιστευθείτε τους ειδικούς!

Σχετικά Προϊόντα