Πλακέτα Κλήσεων EL.CO Smart

LOGO_small

.
.
.
.
.
.

ElcoSmart_LOGO Icon_MECHIcon_MECH

.
.
.

Οι βοηθητικές πλακέτες κλήσεων ELCO SMART εξυπηρετούν τη διαχείριση των κλήσεων και των ενδεικτικών «ΕΚΛΗΘΗ». Κάθε πλακέτα μπορεί να διαχειριστεί οχτώ κλήσεις και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ώστε να επεκταθεί σε 16×8=128 κλήσεις-ενδείξεις καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη στην εγκατάσταση. Ο συνδυασμός των πλακετών γίνεται πολύ εύκολα με την κατάλληλη ρύθμιση του πολυδιακόπτη.

Κάθε έξοδος είναι προστατευμένη από πιθανά βραχυκυκλώματα και διαθέτει κύκλωμα θερμικής αποκοπής που θέτει τη συγκεκριμένη έξοδο αυτόματα εκτός λειτουργίας, χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργία της υπόλοιπης εγκατάστασης. Ακόμα ενημερώνει την κεντρική πλακέτα η οποία το απεικονίζει άμεσα στον πίνακα ελέγχου, ενώ συνεχίζει να εξυπηρετεί τις υπόλοιπες κλήσεις.

Είναι μια πλακέτα με μικρές διαστάσεις και μεγάλες δυνατότητες. Η σύνδεση με την κεντρική πλακέτα ELCO SMART γίνεται με οπτοζεύκτες, εξασφαλίζοντας ηλεκτρική απομόνωση μεταξύ των πλακετών. Αν εμφανιστεί κάποιο βραχυκύκλωμα στις κλήσεις αυτό δε μπορεί να επηρεάσει την κεντρική πλακέτα και ο τεχνικός έχει την ευχέρεια να αντικαταστήσει την πλακέτα κλήσεων με μια ανταλλακτική ώστε να αρθεί η βλάβη χωρίς να τεθεί καθόλου ο ανελκυστήρας εκτός λειτουργίας.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Συμπυκνωμένη σχεδίαση με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών κατασκευής SMT (Τεχνολογία Επιφανειακής στήριξης) που επιτρέπει τη μείωση του κόστους παραγωγής και του όγκου της πλακέτας, παρέχοντας όμως πλήρη έλεγχο, προστασία και εποπτεία των βαλβίδων και του κινητήρα.
  • Χρήση παραδοσιακών υλικών ελέγχου ισχύος με μηχανικά μέρη (ΡΕΛΕ) ταυτόχρονα με νέα ισχυρά ηλεκτρονικά εξαρτήματα (solid state) που μεγιστοποιούν τα επίπεδα ασφάλειας και ελαχιστοποιούν τις φθορές στις επαφές των ρελέ παρατείνοντας κατά πολύ τη διάρκεια ζωής τους.
  • Ενσωματωμένος οδηγός βαλβίδας απεγκλωβισμού με ειδικό κύκλωμα επιτήρησης του χρόνου απεγκλωβισμού.
  • Συνεχής έλεγχος του ρεύματος λειτουργίας των βαλβίδων για αποφυγή βραχυκυκλώματος και υπεροδήγησης τους.

 

Τροφοδοσία Τάση εισόδου: 18-24VDC
Μέγιστο Ρεύμα εισόδου: 8x350mA
Οδήγηση εξόδου Τύπος εξόδου: Γενικό πλην
Τάση εξόδου: 24VDC
Μέγιστο Ρεύμα εξόδου: 350mA
Share this
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someoneGoogle+

Για τους ανελκυστήρες σας, εμπιστευθείτε τους ειδικούς!